WEBSHOP: Lo van Beers
Paramaribostraat 66-1h
1058 VM Amsterdam
info@lovanbeers.nl

kvk Amsterdam 34332246

 

WEBSHOP: Lo van Beers
algemene voorwaarden


Verzending kaartspellen alleen binnen Nederland en België.

RETOURbeleid voor de kaartspellen.

Wij geven het recht de bestelling van een kaartspel tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden per email aan te melden om te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen de tijd om het kaartspel retour te sturen. Neem altijd eerst per email contact op met Lo van Beers: info@lovanbeers.nl

Alleen in originele ongeopende goede staat kan het kaartspel worden geretourneerd. Het kaartspel mag niet geopend of gebruikt of beschadigd zijn. Stuur het kaartspel in de originele staat (met een ongeschonden plastic-cellofaan om het doosje) met eenzelfde soort kwaliteit verpakking retour aan: Lo van Beers WEBSHOP.

Het volledig betaalde orderbedrag (kaartspel met verzendkosten) wordt gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het afleveradres naar de webshop van Lo van Beers, zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 30 dagen na aanmelding per email van de annulering, terugstorten mits het kaartspel reeds in goede staat (zoals boven omschreven) retour ontvangen is.

Stuur het kaartspel voldoende gefrankeerd retour naar: WEBSHOP: Lo van Beers.
vragen
vragen
vragen

VRAGEN?

Waarom heb ik een downloadCODE nodig?
Met een downloadCODE krijg je de mini-Okidootjes veerkracht (digitaal) t.w.v. 8,95 euro geheel gratis.
Waar kan ik de downloadCODE vinden?
De downloadCODE is te vinden in het bestelde doosje Okidootjes en staat onderaan op het colofonkaartje (het bovenste kaartje van de kaartenset Okidootjes Veerkracht).
Ik heb problemen met downloaden/bestellen
Neem contact op met Lo van Beers, info@lovanbeers.nl
Ik heb een leuk/mooi/inspirerende Okidootjes ervaring
Jaaa dat horen we graag. Stuur je reactie naar info@dubbelzes.nl en vermeld ook of jouw ervaring op de website geplaatst mag worden. Alleen delen mag natuurlijk altijd. Wij zijn altijd blij met jouw reactie! 🙂
Share This